Ungdommer og voksne som er interessert i politikk vil ha stor glede av bøkene i vårt utvalg. Vi har faglitteratur politikk som omhandler politiske systemer og personer over hele verden. Vi som startet denne butikken er en gjeng med politisk interesserte personer, og det er en stor glede at det som begynte som et hobbyprosjekt nå er en bedrift som vokser så det knaker!

Man får alltid plass til en bok

Enten du studerer politikk eller bare er veldig opptatt av temaet, kan det hende du liker å kunne sette merker i bøkene dine hver gang du kommer over noe viktig. Da kan det være greit å kjøpe faglitteratur politikk i pocketformat. Vårt mål er å oppmuntre alle som er glad i politikk til å lese om emnet, og en pocketbok koster mindre enn vanlige bøker. Da kan du lese så mye som du ønsker, og samtidig notere i margen med god samvittighet. I tillegg veier pocketbøkene mindre, og er dermed lettere å ta med seg over alt.

Alt du kan tenke deg av politisk litteratur

Hos oss finner du faglitteratur politikk fra aktuelle nye forfattere og som klassiske verk. Vi har bøker som er med på de fleste topplister, men også våre egne favoritter fra mindre kjente forfattere. Her finnes det slik sett mye å oppdage for alle som er interessert i politikk!