Byte og retur

Bokryggen på en pocketbok er veldig følsom, og det synes med en gang dersom du har åpnet boken og bladd i den. Vi kan derfor dessverre ikke godta retur av bøker som er tatt ut av emballasjen. Det gjelder både om du vil bytte en bok eller ganske enkelt angrer på kjøpet. Så lenge emballasjen ikke er brutt, har du angrerett i 30 dager. 

Det kan det være bra å vite om du, for eksempel, tenker på å gi bort faglitteratur politikk i gave og er redd for at noen andre vil gi samme bok. Vi vil gjerne vite hvorfor du velger å angre på kjøpet ditt da det kan hjelpe oss med å bli bedre. Du er selvfølgelig velkommen til å gi konstruktiv tilbakemelding på forbedringer selv om du er fornøyd med leveringen. Det er kanskje noe annet du opplevde som vanskelig når du bestilte bøker hos oss.

Reklamasjoner

Dersom du vil reklamere på en forsendelse fordi den er skadet eller feil, vil vi stå for returfrakten. Vi ber deg likevel om å ta kontakt med oss før du sender tilbake faglitteratur politikk, slik at vi kan godkjenne reklamasjonen og gi deg nødvendig informasjon.

Tilbakebetaling

Vi vil bekrefte via e-post at vi har mottatt og godkjent returen din. Deretter får du betalingen din tilbake på kontoen innen 14 dager.